Antena Căutare

Ioan Botis: Sustin in continuare intoarcerea mamicilor la locul de munca

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a stat de vorba cu reporterii pe tema indemnizatiilor mamelor, spunand ca "Ministrul este adeptul variantei pe care a prezentat-o in mod oficial: 12 luni perioada de acordare, suma minima 600 de lei si cea maxima 3.400 de lei".

Mai mult decat atat, Botis a declarat ca sustine in continuare acel stimulent de 500 de lei lunar, pentru mamicile care revin la locul de munca inainte de termen.

Ministrul a refuzat, insa, sa ofere detalii cu privire la numarul alternativelor acestei variante sau ce presupun acestea, punctand ca interesul Ministerului Muncii este de a crea si sustine cat mai multe locuri de munca.

Membrii Cabinetului Boc se intalnesc pe parcursul zilei de luni cu reprezentantii grupurilor parlamentare ale Coalitiei de guvernare, pentru a discuta despre indemnizatia pentru cresterea copiilor.

Decizia privind cuantumul si perioada de acordare a acesteia se va lua dupa aceste intalniri, in cadrul sedintei de Guvern programata sa inceapa la ora 19:00.

Camera Deputatilor a aprobat varsta de pensionare: femeile la 63 si barbatii la 65 de ani... Ultima evaluare a Romaniei pentru aderarea la Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x