Antena Căutare

Ioan Oltean: Majoritatea criticilor lui Boc au intrat pe usa din dos a PDL

Vicepresedintele democrat-liberal Ioan Oltean considera ca majoritatea celor care spun ca Emil Boc ar fi scapat de sub control partidul si Guvernul "au intrat pe usa din dos" a PDL, fara a-i cunoaste realitatile si fara sa-i recunoasca structurile alese.

Oficialul PDL a afirmat joi, intr-o interventie la postul RFI, ca perceptia publica potrivit careia Emil Boc a scapat de sub control PDL si Guvernul este gresita, intrucat toti cei care sustin aceasta idee nu fac parte din structurile de conducere ale partidului.

"Toti cei care fac asemenea afirmatii nu participa direct la actul de guvernare sau la actul de gestionare a partidului. Toti cei care fac asemenea afirmatii sau majoritatea au intrat pe usa din dos a partidului, fara sa cunoasca realitatile acestui partid, problemele cu care se confrunta acest partid, fara sa cunoasca si sa recunoasca structurile alese ale acestui partid", a declarat Ioan Oltean.

Vicepresedintele PDL crede ca cei care sunt doar beneficiari ai actului de guvernare il critica pentru a-si crea o alura de lider politic puternic. "Sunt oameni care fac mult rau partidului si Guvernului", puncteaza Oltean.

Sursa: Jurnalul National

PDL inventeaza o noua calificare: „ospatarul electric sef“... Remaniere guvernamentala: sunt patru ministri pe lista neagra. Emil Boc - nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x