Căutare Live

Ion Iliescu: Basescu este autist

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ca presedintele Traian Basescu "se face ca nu aude" cererile de demisie si de alegeri anticipate ale Opozitiei si ale protestatarilor din strada.

"Adica lumea spune clar despre ce este vorba, solicita clar demisia, iar singurul lui raspuns e sa isi dea demisia. Sa faca el primul pas sa demita guvernul si apoi sa-si dea demisia. Asta cere lumea, demisia presedintelui, demisia guvernului, alegeri anticipate parlamentare si prezidentiale. El se face ca nu aude!", a spus Ion Iliescu.

De asemenea, fostul sef al statului l-a criticat pe Basescu ca "a stat zile in sir si nu a avut nicio reactie (la protestele de strada, n.r.), apoi s-a agatat de intalnirea cu ambasadorii acreditati in Romania ca sa faca o expunere alambicata, peticita, despre problemele Europei si nicio vorba despre situatia cu care se confrunta tara".

Foto: Intactimages

Victor Ponta, premierului: Va cer sa precizati daca propunerile doamnelor Udrea si Anastase sunt asumate de dumneavoastr... Bilant: Romania, la 5 ani de la aderarea la UE...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri