Antena Căutare

Ion Iliescu: "Presedintele Basescu nu mai poate ramane in functie"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, dupa publicarea ultimelor date de catre BEC, ca " un presedinte suspendat nu mai poate ramane in functie ".

"Basescu a dezavuat referendumul. Nu a scos nicio vorba catre cei peste 8 milioane de oameni care i-au cerut demisia. Iar asta este o pozitie indecenta", a declarat Iliescu.

"Curtea Constitutionala si Parlamentul Romaniei vor avea o misiune dificila, pentru ca vor trebui sa isi exprime un punct de vedere referitor la un presedinte suspendat, care, din punctul meu de vedere, nu mai poate ramane in functie", a mai spus Iliescu, pentru care "procentajele nici nu mai conteaza, ci numarul celor care s-au exprimat".

"Stabilirea pragului de 50 la suta a fost formala. In Europa, cele mai multe referendumuri nu au nevoie de o prezenta la vot de 50 la suta pentru a fi validate. Oricum, in conditiile in care excludem votul romanilor din strainatate, procentul romanilor din tara care au votat pentru demiterea lui Basescu trece de 60 la suta", a mai declarat pre;edintele de onoare al PSD, care crede ca "in orice tara din lume decid cei care merg la vot, nu absentii si lasii".

Victor Ponta: "Looser-ul sa mearga la Cotroceni"... USL cere demisia lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x