Antena Căutare

Ionel Mantog, internat de urgenta la spital

Fostul director economic al Complexului Energetic (CE) Turceni si fostul lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, a fost internat, miercuri seara, de urgenta la Spitalul Judetean Targu Jiu, la Sectia de Neurologie. El a fost diagnosticat cu sindromul paralitic. Mantog ispaseste o condamnare cu inchisoarea de cinci ani in Penitenciarul Targu Jiu.

Ionel Mantog, inchis la Penitenciarul din Targu Jiu, a anuntat, miercuri seara, ca nu se simte bine si a cerut sa fie dus la spital. Acesta a fost internat de urgenta la Spitalul Judetean din Targu Jiu.

In urma investigatiilor, medicii l-au diagnosticat cu sindrom paralitic. Ei vor decide joi daca Ion Mantog va ramane in continuarea internat in spital sau va fi transferat la penitenciar.

Ionel Mantog a fost condamnat la cinci ani de inchisoare fiind acuzat de fals, uz de fals si abuz in serviciu in dosarul "Stramutatilor de lux". El a fost trimis in judecata in 2006 de catre DNA pentru ca s-a folosit de informatii secrete ale Companiei Nationale a Lignitului Oltenia inspre beneficiul personal.

FOTO: impactingorj.com

Dezvaluire-SOC: Un judecator al CCR spune ca nu stiut de sesizarea Comisiei de la Venetia. Curtea convoaca plenul... Victor Ponta: "Fostii ministri ai Muncii, Botis, Lazaroiu si Barbu, sunt vinovati de pierderea banilor UE"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x