Antena Căutare

Iubita lui Vanghelie, deputatul Oana Mizil, "divorteaza" de PSD

Deputatul Oana Niculescu-Mizil a anuntat ca demisoneaza din PSD, dupa ce a fost inlaturata de la conducerea PSD Calarasi. Iubita vicepresedintelui PSD Marian Vanghelie a afirmat ca judetul Calarasi, unde a fost presedinte al organizatiei PSD, "a fost vandut la propriu PNL de catre PSD".

Oana Mizil a declarat ca "in momentul acesta nu negociez cu nimeni", desi a primit oferte de la toate partidele politice in afara de USL, inclusiv de la PDL. Si ca, deocamdata, va activa ca independent.

Biroul Permanent National (BPN) al PSD a decis, luni, sa adopte o recomandare catre Comitetul Executiv, de inlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Calarasi.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca decizia demiterii liderului organizatiei de Calarasi, Oana Mizil, votata in BPN, va fi ratificata de CNEx, adaugand ca nu are nimic sa-i reproseze acesteia si ca aceasta decizie nu trebuie discutata cu Marian Vanghelie.

Foto: Intactimages

BNS: Puterea vrea sa cumpere voturi prin majorarea salariilor... Victor Ponta: Traian Basescu este o umilinta pentru Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x