Antena Căutare

Klaus Iohannis, apel către populație: „Vă rog, pe toți, să îi protejăm pe cei vulnerabili”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi iniştri, că este nevoie să respectăm mai bine şi mai mult indicaţiile autorităţilor. ”Trebuie să reuşim împreună să îngrădim răspândirea coronavirus”, a precizat preşedintele, subliniind că „autorităţile şi-au făcut treaba”.

„Din pacate, azi, in Romania, avem aproape 2000 de cazuri de persoane infectate cu covid 19. Dragi romani, e deja foarte mult si trebuie impreuna sa ne straduidm mai mult. E nevoie sa respectam mai mult indicatiile autoritatilor.

Evitati contactul fizic. Trebuie sa reusim impreuna sa ingradim raspândirea acestui virus. Cei mai vulnerabili sunt persoanele peste 65 de ani.

Autoritatile si-au facut treaba. Va rog pe toti sa ii protejam pe cei din catgoriile vulberabile. Haideti sa-i protejam pe pensionarii nostri.

Comerciantii au primit indicatii de la autoritati sa serveasca persoanele care in alt interval nu pot iesi din casa. Lasati intre 11 si 13 pensionarii sa isi faca aprovizionarea.

Haideti sa lasam intre 11-13 persoanele peste 65 de ani sa isi faca cumparaturile. - Am avut o sedinta cu premierul Orban despre echipamentele medicale. Am inceput sa identificam producatori romanesti

Primele rezultate n-au intarziat sa apara. Am aflat ca deja exista producatori de-ai nostri care produc masti, echipamente pentru medici”, a spus Klaus Iohannis.

Pentru antreprenori. Veniti cu idei catre guvern - Haideti sa respectam normele stabi,llite de autoritati pentru ingradirea acestui virus.

Sursa : news.ro

USR solicită Ministerului Educaţiei amânarea Evaluării Naţionale şi a Bacalaureatului pentru luna august... România trebuia să aibă stocuri care să permită aprovizionarea sistemului de sănătate. Ludovic Orban: "Am găsit sto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x