Klaus Iohannis, întrebat dacă ministrul Finanţelor ar trebui demis după adoptarea moţiunii împotriva sa: Aşa-numita moţiune simplă din Senat o consider o golăneală a PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, marţi, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis după adoptarea moţiunii simple împotriva sa, că moţiunea nu a fost altceva decât ”o golăneală a PSD”, despre care a afirmat că a fost ”o golăneală intenţionată”.

”Aşa-numitta moţiune simplă din Senat este o golăneală a PSD”, a spus, marţi, şeful statului, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis.

Iohannis a precizat că moţiunea nu a îndeplinit elementele constitutive necesare, iar preşedintele Senatului ar fi trebuit să oprească ”acest demers inoportun”.

Iohannis a făcut referire şi la jignirile pe care Eugen Teodorovici i le-a adresat lui Florin Cîţu, context în care a afirmat că ”a fost o golăneală intenţionată”.

Iohannis a mai spus că a fost ”o ieşire incorectă, inadmisibilă pe care a avut-o PSD în Senat”.

”Pentru PSD, în continuare, tot ce nu este PSD şi nu-i serveşte nu este bun şi trebuie jignit şi arătat cu degentul. O atitudine de partid nereformat şi arată dispreţ pentru instituţii şi români”, a mai spus Iohannis, care a precizat că ”PSD în continuare în instituţii importante are puterea”.

Şeful statului a spus că speră ca românii să sancţioneze, la vot, astfel de atitudini.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri