Antena Căutare

Klaus Iohannis, întrebat dacă ministrul Finanţelor ar trebui demis după adoptarea moţiunii împotriva sa: Aşa-numita moţiune simplă din Senat o consider o golăneală a PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, marţi, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis după adoptarea moţiunii simple împotriva sa, că moţiunea nu a fost altceva decât ”o golăneală a PSD”, despre care a afirmat că a fost ”o golăneală intenţionată”.

”Aşa-numitta moţiune simplă din Senat este o golăneală a PSD”, a spus, marţi, şeful statului, întrebat dacă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, ar trebui demis.

Iohannis a precizat că moţiunea nu a îndeplinit elementele constitutive necesare, iar preşedintele Senatului ar fi trebuit să oprească ”acest demers inoportun”.

Iohannis a făcut referire şi la jignirile pe care Eugen Teodorovici i le-a adresat lui Florin Cîţu, context în care a afirmat că ”a fost o golăneală intenţionată”.

Iohannis a mai spus că a fost ”o ieşire incorectă, inadmisibilă pe care a avut-o PSD în Senat”.

”Pentru PSD, în continuare, tot ce nu este PSD şi nu-i serveşte nu este bun şi trebuie jignit şi arătat cu degentul. O atitudine de partid nereformat şi arată dispreţ pentru instituţii şi români”, a mai spus Iohannis, care a precizat că ”PSD în continuare în instituţii importante are puterea”.

Şeful statului a spus că speră ca românii să sancţioneze, la vot, astfel de atitudini.

Sursa : news.ro

Decizie de ultim moment pentru Dragnea! Este definitiv! Ce se întâmplă cu fostul lider PSD... Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul SUA Hans Klemm: Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite ale Am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x