Antena Căutare

Lazaroiu, catre USL, pe Facebook: Nu va despartiti, inca!

Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu a scris, ironic, pe pagina sa de Facebook, dupa ce discursul liderului PSD Victor Ponta, la votul de investitutura a Cabinetului Ungureanu, a creat tensiuni in USL, PNL intrunindu-se intr-o sedinta de urgenta, ca are o rugaminte la Uniunea Social Liberala: "Nu va despartiti. Inca".

"O rugaminte catre USL. Nu va certati. Nu va despartiti. Inca. Am facut doua predictii: ca USL se va rupe si ca USL nu poate lua 50% plus unu la alegeri. A doua mi se pare mai spectaculoasa. As vrea sa ramaneti impreuna ca sa se intample a doua", a scris Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

In discursul de aproape 40 de minute rostit in Parlament, presedintele PSD Victor Ponta a sugerat o posibila sustinere a Guvernului Ungureanu, daca acesta va sprijini cele 15 masuri punctuale prezentate de USL pentru modernizarea Romaniei.

Foto: Intactimages

Crin Antonescu: Ne batem impotriva regimului Basescu, ne batem pentru oamenii din Romania... Noul premier apreciaza disponibilitatea PSD-ului pentru dialog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x