Antena Căutare

Lazaroiu, despre "Noua Republica": Dupa cum spuneam, Alba ca Zapada e inevitabila

Fostul ministru al muncii Sebastian Lazaroiu, a declarat ca aparitia platformei "Noua Republica", infiintata de Mihail Neamtu, este "cel mai puternic semnal al nevoii de schimbare".

Draga Mihai, cand stateam pe malul Dunarii acum doua luni si iti spuneam ca Alba ca Zapada este inevitabila, nu credeam ca ea va veni atat de curand. Salut initiativa voastra lansata prin Noua Republica. Cred ca este cel mai puternic semnal al nevoii de schimbare


Mai mult decat atat, fostul ministru este de parere momentul unei "schimbari curajoase dupa o lunga tranzitie presarata de ezitarile si complicitatile politicienilor" a fost amanat prea mult timp.

"Cred ca si tu esti constient cat de greu este sa invingi inertia unui sistem construit sa mentina o ordine stramba si inechitabila, sa conserve privilegiile catorva in detrimentul majoritatii. Cred ca realizezi cat de greu este sa te lupti cu demagogia, populismul si democratia mimata din jurul unor bugete fals construite", i-a mai spus politicianul lui Neamtu.

"Ei iti vor spune ca esti naiv, ca esti tanar, ca vrei sa iti faci imagine. Te vor batjocori, te vor trimite in derizoriu. Dar astea sunt vorbe, Mihai".

Mihail Neamtu, membru fondator al Asociatiei Blogary si al carui nume este vehiculat in contextul crearii Miscarii Populare, ar dori sa infiinteze un partid si, potrivit unor surse politice, ar viza chiar obtinerea unui mandat de deputat in 2012.

Sursa: Antena3

Foto: nouarepublica.ro

Politica NATO se face la Bucuresti: A 57-a sesiune a Adunarii Parlamentare a Aliantei, la Palatul Parlamentului... PSD: PDL cauta sa directioneze reursele catre propriii primari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x