Căutare Live

Liderul PSD Iaşi: Chirica este cu un pas în PNL. El niciodată n-a făcut politica PSD, nici măcar când a candidat

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, afirmă că primarul Mihai Chirica este cu un pas în PNL, după anunţul edilului că îl sprijină pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale.

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, afirmă că primarul Mihai Chirica este cu un pas în PNL, după anunţul edilului că îl sprijină pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale.

Maricel Popa a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că anunţul lui Mihai Chirica de a-i oferi sprijin lui Klaus Iohannis în campania de la prezidenţiale arată că intenţa edilului este de a se înscrie în PNL.

"Chirica este cu un pas în PNL. El niciodată n-a făcut politica PSD, nici măcar când a candidat. Probabil aşa a primit ordin de undeva, a devenit anti-PSD. El nu este membru PSD şi nu a fost niciodată cu sufletul, doar a profitat de o anume poziţie să devină primar. PSD l-a ajutat să devină primar. El colaborează bine cu echipa PNL, cu echipa PMP, cu unii investitori imobiliari", a afirmat şeful PSD Iaşi, Maricel Popa.

Edilul Iaşiului Mihai Chirica a anunţat, la sfârşitul lunii septembrie, că îl susţine pe Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale, precizând că dacă i se va cere sprijinul, va participa în campania electorală a candidatului PNL la preşedinţie.

Mihai Chirica a explicat că actualul şef al statului n-a evitat Iaşiul şi că de fiecare dată când a venit în oraş nu a făcut-o doar pentru voturi.

Întrebat de News.ro dacă se va implica activ în campania lui Klaus Iohannis, Chirica a spus că, dacă i se va cere, o va face.

El a adăugat că, fiind independent, are dreptul să aibă o opţiune, adăugând că atât timp cât a fost dat afară de PSD, înseamnă că social-democraţii nu au nevoie de sprijinul său.

Mihai Chirica a câştigat Primăria în anul 2016, după ce a candidat pe listele PSD. El a fost exclus din acest partid în anul 2018, în urma criticilor formulate la adresa conducerii de atunci a PSD.

Sursa : news.ro

Şeful PSD Iaşi: Niciunul din cei opt parlamentari ieşeni social-democraţi nu votează moţiunea. PSD încă are majoritate, ... Cîţu: Cei care nu vor vota moţiunea vor avea beneficiile vineri, la această rectificare bugetară. Este mită pe faţă...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x