Antena Căutare

Limbile de lemn trase de judecatoarea Aspazia Cojocaru lui Nicolae Ceausescu pe vremea cand era o juna cercetatoare

Neprecupetind niciun efort in procesul de parvenire, care se pare ca a purtat-o pana la nivelul de judecator - purtator de roba purpurie in Curtea Constitutionala, doamna Aspazia Cojocaru - juna cercetatoare la Institutul de Cercetari Juridice, in 1979 - nu avea cum rateze oportunitatea de a trage niste limbi, de lemn, asa cum cereau timpurile, regimului comunist.

Cu aceeasi nonsalanta cu care probabil a invalidat, in ciuda tuturor evidentelor care demonstrau contrariul, rezultatele referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, Aspazia Cojocaru aborda, in Revista Romana de Drept, normele impuse de regimul comunist pentru a consfinti, o data pentru totdeauna, decesul proprietatii private.

Articolul "Importanta consiliilor unice agroindustriale de stat si cooperatiste in conducerea unitara a agriculturii noastre socialiste", semnat de Aspazia Cojocaru, nu face decat sa prezinte succint pozitia de forta a Partidului Comunist care isi impune regulile in politica agrara, pentru desfiintarea definitiva a agriculturii taranesti si a micii proprietati.

Articolul, de colectie, ii asigura pe toti cetatenii Romaniei, ca vorbele tovarasului Nicolae Ceausescu, de la una din celebrele sale Plenare, vor fi transpuse in fapte.

CITESTE mai multe in Jurnalul National!

Traian Basescu "reloaded": Presedintele s-a intors la Palatul Cotroceni... Comisia Europeana: Am luat nota de reinstalarea lui Basescu, procesul constitutional este acum respectat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x