Antena Căutare

Lipsa fotoliilor din Parlament urca senatorii in balcoane. Vor fi, la propriu, deasupra tuturor

Senatorii vor fi deasupra tuturor, la propriu. Deputatii vor sa-si cocoate colegii in balcoane la sedintele plenului reunit pentru ca nu au suficiente fotolii. Mutarea intr-o sala mai mare s-a dovedit un esec. Unul ce a costat Parlamentul aproape 30.000 de euro pentru patru sedinte. Asa ca, alesii au o singura solutie: sa lucreze de la inaltime. Daca n-au cumva rau de inaltime

Dupa cateva sedinte in care deputatii si senatorii s-au calcat in picioare in sala de plen, alesii au decis. Nu pot dezbate si nu pot vota, atat de apropiati. “Totusi, sala aceasta e un pic complicata pentru un plen la 588 de persoane decat in varianta in care o parte dintre colegii nostri vor sa stea in primul balcon”, a declarat presedintele Camerei Duptatilor, Valeriu Zgonea.

Arhitectii sunt nevoiti acum sa scoata schitele palatului de la naftalina si sa faca improvizatii. “Initial, piesa care este acum avea functia de a delimita, acum i-am dat o noua destinatie, dupa cum se vede, l-am latit, cel care sta pe fotoliu poate sa scrie”, sustine arhitectul Anca Petrescu.

O solutie de avarie, dar mai ieftina decat cele patru sedinte de plen reunit organizate in cea mai mare sala a Casei Poporului. 30.000 de euro a fost suma cheltuita doar pe sistemul de sonorizare si echipamente. “Costurile sunt ridicate pentru sala respectiva si chiar daca o data sunt din costurile Camerei, o data de la Senat, totusi acum putem sa facem investitii”, a mai spus Zgonea.

Cel putin se vor consola cu gandul ca sunt deasupra tuturor. La propriu.

Victor Ponta a ajuns subiect de gluma peste Ocean... E razboi in PDL! Vasile Blaga si Elena Udrea se lupta pentru sefia partidului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x