Antena Căutare

Locale: Elena Udrea viseaza ca PDL ar mai putea lua un Sector in Bucuresti

Elena Udrea a anuntat ca PDL si-a stabilit candidatii pentru primariile de Sector din Bucuresti, numele lor urmand sa fie anuntate printr-o "strategie potrivita", partidul avand sanse sa mai castige cel putin o primarie pe langa cele doua pe care le detine in prezent. Socoteala de acasa s-ar putea sa nu se potriveasca insa cu cea de la urne.

Vicepresedintele PDL a declarat ca "ne-am fixat candidatii la toate Sectoarele, la Bucuresti. O sa-i anuntam in perioada urmatoare, cu o strategie potrivita. Suntem la finalul evaluarii si sunt convinsa ca PDL va face la Bucuresti o surpriza frumoasa, pentru ca nu doar avem in acest moment doua Sectoare in care detinem primaria, dar avem mari sanse sa mai castigam cel putin un sector", dar nu a dat inca nici un nume.

Socoteala de la urne nu este insa atat de simpla. Singura primarie sigura pentru PDL este cea a Sectorului 3, dar numai in cazul in care Liviu Negoita va reveni asupra deciziei si va mai candida pentru inca un mandat. Si aceasta, deoarece, in Sectorul 6, Cristian Poteras are probleme de imagine si mai multe dosare pe rol, plus o cota de popularitate in scadere.

De asemenea, in Sectoarele 1, 2, 4 si 5 jocurile par a fi facute deja. La Sectorul 1, Andrei Chiliman (PNL) este cotat la peste 80% de barometrele de opinie.

In Sectoarele 2 si 4, Neculai Ontanu (UNPR) si, respectiv, Cristian Popescu "Piedone" strang si ei peste 70% din preferintele locuitorilor.

Iar Marian Vanghelie (PSD), chiar daca nu are procente similare, sta foarte bine la capitolul popularitate in Sectorul 5.

Prin urmare, "surpriza frumoasa" a PDL-ului estimata de Elena Udrea pare deocamdata doar un vis.

Foto: Intactimages

Udrea: USL vrea sa renunte la greva parlamentara, dar are nevoie de un pretext... UDMR: Alegerile din 2012, cele mai grele din ultimii 22 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x