Antena Căutare

Mama premierului Victor Ponta: Fiul meu a dormit doua saptamani in gara din Paris

Mama premierului Victor Ponta a povestit, in exclusivitate la Antena 3, cum fiul ei a dormit in gara din Paris doua saptamani.

Invitata la emisiunea Sinteza Zilei, mama premierului nu s-a sfiit sa vorbeasca despre adolescenta lui Victor Ponta. Cornelia Naum a relatat intamplari din perioada pe care Ponta a petrecut-o in Franta: "A fost o aventura de adolescent curajos, nu zic rebel. Era vedeta liceului, a fost ales sa mearga intr-un schimb de experienta intr-un liceu din Franta, la Nantes. Avea 20 de dolari in buzunar, iar dupa ce terminat tabara a spus ca nu concepe sa se intoarca acasa fara sa vada Parisul. Avea 17 ani, a implinit 18 ani la Paris".

Mai mult decat atat, aceasta a precizat ca fiul sau a trecut prin experiente inedite: "In gara, a dormit vreo doua saptamani, a avut nevoie de cineva care sa-l ajute", a povestit mama politicianului.

Cu toate acestea, Cornelia Naum este de parere ca "a fost o experienta deosebita. A inteles ca nu era momentul atunci. Prin faptul ca dupa 22 de ani s-a intors la Paris si a fost intampinat cu covorul rosu s-a dovedit ca a avut dreptate si ca aici e locul lui".

De altfel, in momentul in care a ajuns la Paris, premierul nu stia sa vorbeasca limba franceza, pe care a invatat-o pe parcurs.

Foto: Facebook

LIKE: Guvernul Romaniei si-a lansat pagina de Facebook!!!... Corneliu Vadim Tudor, internat de urgenta la Terapie Intensiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x