Antena Căutare

Marirea salariilor bugetarilor, sub semnul intrebarii - CE nu stie nimic!

Desi autoritatile de la Bucuresti au anuntat la inceptulul saptamanii posibila indexare a salariilor bugetarilor de la 1 iunie, Comisia Europeana (CE) nu a primit pana in momentul de fata nicio informare oficiala cu privire la majorarea cu 16% a salariilor in sectorul public si nu a fost consultata in legatura cu aceasta "chestiune speciala si extrem de importanta".

"Cum se prevede clar in Memorandumul de intelegere de la baza actualului program de asistenta privind balanta de plati, autoritatile romane s-au angajat sa consulte Comisia in mod oportun inainte de adoptarea oricaror noi masuri care ar putea avea implicatii pentru obiectivele programului'', se arata intr-un comunicat al biroului de presa al comisarului european pentru afaceri economice si monetare Olli Rehn, citat de Agerpress.

De asemenea, CE subliniaza ca autoritatilor romane "li se cere prin acorduri sa ofere toate informatiile necesare privind orice masuri sau reforme care ar putea avea un impact asupra evolutiilor fiscale", dar "pana acum, Comisia nu a primit nicio informatie oficiala privind majorarea cu 16% a salariilor in sectorul public si nu a fost consultata asupra acestei chestiuni speciale si extrem de importante".

VIDEO! Premierul il face pe Badea sa sufere: Nu vrea sa-l demita pe Duta de la CNAS... Premierul Ungureanu isi face imagine cu "Teava"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x