Marirea salariilor bugetarilor, sub semnul intrebarii - CE nu stie nimic!

Desi autoritatile de la Bucuresti au anuntat la inceptulul saptamanii posibila indexare a salariilor bugetarilor de la 1 iunie, Comisia Europeana (CE) nu a primit pana in momentul de fata nicio informare oficiala cu privire la majorarea cu 16% a salariilor in sectorul public si nu a fost consultata in legatura cu aceasta "chestiune speciala si extrem de importanta".

"Cum se prevede clar in Memorandumul de intelegere de la baza actualului program de asistenta privind balanta de plati, autoritatile romane s-au angajat sa consulte Comisia in mod oportun inainte de adoptarea oricaror noi masuri care ar putea avea implicatii pentru obiectivele programului'', se arata intr-un comunicat al biroului de presa al comisarului european pentru afaceri economice si monetare Olli Rehn, citat de Agerpress.

De asemenea, CE subliniaza ca autoritatilor romane "li se cere prin acorduri sa ofere toate informatiile necesare privind orice masuri sau reforme care ar putea avea un impact asupra evolutiilor fiscale", dar "pana acum, Comisia nu a primit nicio informatie oficiala privind majorarea cu 16% a salariilor in sectorul public si nu a fost consultata asupra acestei chestiuni speciale si extrem de importante".

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri