Antena Căutare

Marko Bela: "UDMR nu sustine motiunea de cenzura"

UDMR nu sustine motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva Cabinetului Boc, a anuntat, luni, liderul Uniunii, Marko Bela: "Fiind intr-o coalitie si intr-un Guvern, nu putem vota motiunea. Nu se pune problema desolidarizarii cu coalitia guvernamentala"

Presedintele UDMR a adaugat, insa, ca masurile de austeritate ale Guvernului "nu pot fi acceptate" si vor deveni "eficiente" doar daca vor fi implementare rapid masuri de reforma in administratia de stat - descentralizarea in mai multe domenii, "care ar insemna o regandire si restructurare a intregii administratii".

"Trebuie sa regandim toate structurile si sa ajungem la o reducere substantiala a diferitelor entitati guvernamentale - agentii, departamente, servicii aflate in subordinea Guvernului si ministerelor. E nevoie de desfiintarea unora dintre ele si comasarea altora", a afirmat Marko Bela.

Daniel Oajdea: "Ma gandesc sa infiintez vechiul PD"... Noua intrunire a lui Emil Boc cu parlamentarii PDL cu o zi inainte de votul pe motiunea de cenzura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x