Antena Căutare

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, merge marti la Targu Jiu cu Ponta, Zgonea si Plumb

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, va face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Romania, urmand sa se deplaseze, in prima zi, la Targu Jiu, impreuna cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Mediului, Rovana Plumb, informeaza Camera Deputatilor.

"Presedintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz, va efectua in perioada 30 octombrie-1 noiembrie, o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Valeriu Zgonea. Oficialul european va avea, in aceasta perioada, mai multe intrevederi cu reprezentantii conducerii Parlamentului Romaniei, presedintele si premierul Romaniei, ministri, cadre universitare si studenti ai Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA). In prima zi a vizitei, marti, 30 octombrie, in jurul orelor 16.00, domnul Martin Schulz se va deplasa la Targu Jiu, insotit de presedintele Camerei Deputatilor, domnul Valeriu Zgonea, premierul Victor Ponta si ministrul Mediului si Padurilor, doamna Rovana Plumb, unde vor vizita statia de epurare a apei, un proiect finantat din fonduri europene", se arata intr-un comunicat al Camerei Deputatilor, citat de Mediafax.

Potrivit comunicatului, vizita de la Targu Jiu va fi urmata de convorbiri oficiale ale inaltului demnitar european cu prim-ministrul Ponta, la sediul Guvernului.

Miercuri, de la orele 11.30, va avea loc primirea oficialului european de catre presedintele Traian Basescu.

In programul presedintelui Parlamentului European este prevazuta o intalnire, miercuri, incepand cu orele 12.20, cu reprezentantii Grupurilor parlamentare ale PDL din Camera Deputatilor si Senat.

In aceeasi zi, Schulz va avea, de la orele 15.45, o intrevedere cu ministrul de Externe, Titus Corlatean, apoi cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, incepand cu orele 16.30.

Schulz va avea apoi o intrevedere, miercuri, incepand cu orele 18.00, cu reprezentanti ai mediului academic si studenti ai Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, unde va avea loc si ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa.

FOTO: EPA / Intact Images

Raportul MCV pentru Romania a fost amanat de CE pentru ianuarie 2013... Senatul a decis: Mircea Diaconu ramane parlamentar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x