Antena Căutare

Carmen Dan, din nou în centrul unui scandal! Fostul ministru, acuzat că a folosit banii MAI pentru a cumpăra sute de televizoare cu 1.000 de euro bucata și cinci mașini de lux pentru demnitați

Sute de televizoare cumpărate cu o mie de euro fiecare, dar și patru mașini de lux, în valoare de 200.000 de euro au fost achiziționate în timpul mandatului lui Carmen Dan, a dezvăluit ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat că banii respectivi putea fi folosiți pentru dotarea Poliției. 

Carmen Dan, din nou în centrul unui scandal! Fostul ministru, acuzat că a folosit banii MAI pentru a cumpăra sute de televizoare cu 1.000 de euro bucata și cinci mașini de lux pentru demnitați

În timp ce mulți polițiști se plângeau că nu au cu ce să se apere ori că mașinile cu care se deplasează sunt defecte, Carmen Dan, fostul ministru de Interne, achiziționa cinci mașini de lux - un BMW seria 7 și patru autoturisme Volswagen Touareg, în valoare de 200.000 de euro, dar și sute de televizoare ce au fost achiziționate cu o mie de euro fiecare.

Totul a fost dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, de ministrul de Interne Marcel Vela, care a precizat că a cerut Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux.

Acuzaţii grave la adresa unor poliţişti dintr-o comună din Constanţa! Un adolescent de 17 ani a fost bătut chiar în maşina de Poliţie

"Avem preocuparea de a dota Poliția, avem deja în lucru transmiterea unor autoturisme în București și în toată țara. Sunt în pregătire mijloacele sonore de avertizare pentru mai multe autoturisme Duster care vor fi repartizate inspectoratelor din țară. Dar aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan și l-a dat în comodat la Camera Deputaților (...) Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux cumpărate pe banii polițiștilor, cheltuind banii aiurea, în loc să cumpere autoturisme pentru polițiști", a declarat Marcel Vela, potrivit HotNews.

De asemenea, el a mai precizat că tocmai în acest sens a și fost gândită reforma din Poliție: "Economiile pe care le facem le putem îndrepta pentru dotări și tot ce ține de implicarea în zone operative"

"În mandatele foștilor miniștri au fost cumpărate și 4 mașini Touareg noi, cu 200.000 de euro, pentru Jandarmerie, care să asigure protecția demnitarilor PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puțin 500 de pistoale pentru polițiști", a declarat Vela.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

El a mai spus că nu au fost singurele achiziții nepotrivite, Jandarmeria cumpărând de exemplu sute de televizoare cu 1.000 de euro bucata.

Întrebat pentru cine a folosit autoturismul BMW seria 7, Vela a afirmat că "dealul a fost între Carmen Dan și cel care a condus Camera Deputaților" - "ori domnul Dragnea, ori cine a urmat după dânsul".

Acord privind prevenirea furtului şi exportului ilicit de bunuri culturale, semnat între guvernele României şi Republici... Răsturnare de situație în cazul lui Liviu Dragnea. Motivul pentru care nu mai iese din închisoare...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x