Căutare Live

Mazare, in razboi cu DNA: Cere daune morale de un milion de euro

Primarul Constantei si presedintele organizatiei judetene a PSD, Radu Mazare, a anuntat, astazi, ca va da in judecata Directia Nationala Anticoruptie si va cere daune morale de un milion de euro, pentru ca procurorii interpreteaza legea in functie de cei anchetati, facand referire la dosarul retrocedarilor in care edilul a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

"Daca eu, in calitate de primar, am restituit in natura si in proprietate unor cesionari imobilele revendicate si prin aceasta am savarsit infractiunea de abuz in dauna interesului public, tot o astfel de interpretare a textelor de lege trebuie aplicata si lui Murgeanu, care in situatii similare a procedat in mod similar, si lui Videanu", a afirmat primarul Constantei, intr-o conferinta de presa.

Mazare sustine ca intentia DNA este ca el sa ajunga in inchisoare.

"Asa stand lucrurile, independent de procesul penal care este pe rol, o sa actionez in civil si am sa cer un milion de euro daune Directiei Nationale Anticoruptie si domnului Tulus, cel care a semnat pe rechizitoriul meu si m-a trimis in judecata, cu intentia de a ma trimite in puscarie, si a semnat si pe actul de neincepere a urmaririi penale pentru domnii Videanu si Murgeanu, intrucat la dumnealor e legal, la mine nu e", a precizat edilul Constantei.

Potrivit acestuia, banii pe care ii va castiga drept daune morale ii va dona persoanelor cu handicap.

Primarul Radu Mazare si 36 de angajati ai Primariei Constanta sunt judecati pentru fapte de coruptie intr-un dosar cu privire la retrocedarile facute pe baza Legii 10/2001.

Edilul si subalternii sai sunt acuzati ca ar fi solutionat defectuos mai multe cereri de retrocedare, pentru ca persoane din anturajul lor sa poata obtine unele suprafete de teren, creand un prejudiciu de aproape 78 de milioane de euro in dauna statului si peste 36 de milioane de euro in dauna municipiului Constanta.

Sursa: Jurnalul National

Pesedistul Ion Vasile s-a inscris in PC: Am luat aceasta decizie dupa o meditatie personala... Averea lui Nicolescu, verificata de ANI...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri