Căutare Live

Mazare sustine orice alianta daca prin asta "scapam de Basescu si Udrea"

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat ca sustine o eventuala alianta intre social-democrati, liberali si conservatori daca aceasta duce la schimbarea actualilor guvernanti si a sefului statului.

"Imi convine orice ne poate ajuta sa scapam de Basescu si de Udrea", a afirmat presedintele PSD Constanta.

Radu Mazare a anuntat ca va candida la un nou mandat de primar al Constantei, la urmatoarele alegeri locale, numai daca in sondaje va fi preferat de peste 60% dintre constanteni.

"Daca stau spre foarte bine in sondaje candidez, daca nu, nu candidez. Bine spre foarte bine inseamna 60%. Daca o sa am in jur de 60% in sondaje, inseamna ca cei 12 ani de primarie spun ca ar trebui sa continuu, daca nu, nu", a mai declarat primarul Constantei.

Intrebat daca este interesat de a candida la presedintia tarii, Radu Mazare a respins categoric aceasta varianta, spunand ca nu il intereseaza.

Sursa: Jurnalul National

Sindicatele ii cer premierului sa-l demita pe ministrul Muncii, Ioan Botis... Boc va face "evaluare politica semestriala" ministrilor...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri