Antena Căutare

Mihail Neamtu: "Basescu il va desemna premier pe Ioan Rus daca USL va castiga alegerile"

Mihail Neamtu sustine ca Victor Ponta nu va mai fi desemnat premier de catre Traian Basescu nici daca USL va castiga alegerile parlamentare din decembrie. Presedintele Noii Republici sustine ca seful statului il va desemna pe Ioan Rus in fruntea Guvernului in cazul in care va fi nevoit sa aleaga un membru al PSD.

"Actualul premier a declarat, recent, ca va fi, "evident", premier, daca USL va castiga 50%+1 din mandate. Noua Republica il asigura pe Victor Ponta ca nici in acest caz - ipotetic - el nu va mai fi desemnat premier. Conform Constitutiei, dupa alegeri Presedintele are doar obligatia de a consulta partidul care ar avea majoritatea absoluta. Nicidecum o eventuala alianta intre patru partide diferite", sustine Mihail Neamtu, intr-o postare pe Facebook.

Presedintele Noii Republici il catalogheaza pe Victor Ponta drept un "lider de fatada, grav compromis pe plan intern si international".

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Sondaj CCSB: USL castiga alegerile cu 62%, iar 61% dintre respondenti vor ca Basescu sa-si dea demisia... Eugen Nicolaescu: “Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! Basescu nu a invatat nimic din lectia suspendarii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x