Antena Căutare

Ministrul de Interne, revoltat de traficul din Capitală: "Este infernal din cauza unora care nu gândesc"

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a cerut Poliţiei Rutiere acţiuni de fluidizare a traficului din Bucureşti, susținând că felul în care se circulă în Capitală este infernal, iar vina este "a unora care nu gândesc".

Ministrul de Interne, revoltat de traficul din Capitală: "Este infernal din cauza unora care nu gândesc"
Aglomerație în traficul din București

Vela vrea ca polițiștii de la Rutieră să lucreze în parteneriat cu toate autorităţile care au competenţă în domeniu, astfel încât cetăţenii să circule în siguranţă şi să petreacă mai puţin timp în trafic.

"Am în plan o întâlnire cu consilierii Generali ai Municipiului Bucureşti, indiferent de culoarea politică, inclusiv cu doamna Primar general, pentru a clarifica ceea ce face, la nivelul Primăriei, Comisia de Sistematizare Rutieră, pentru că ceea ce se întâmplă în Bucureşti la ora actuală este de neacceptat", a spus Marcel Vela, într-o conferinţă la sediul MAI.

El a precizat că un bucureştean trăieşte în trafic două ore pe zi - ceea ce înseamnă o perioadă de aproximativ două luni într-un an petrecute în trafic.

"Este inacceptabil într-o capitală europeană ca un compatriot să petreacă în trafic aşa mult timp. Vă spun dintr-o experienţă de primar că pot fi rezolvate, printr-o reorganizare a traficului din Bucureşti, prin fluidizare, măcar parte din probleme. Poliţia Rutieră, care este acum în intersecţii, acţionează asupra efectului, nu asupra cauzei. Indiferent câţi poliţişti rutieri aduce MAI în stradă, problema va rămâne în continuare", a mai spus Vela.

Ultimă Oră: Fostul comisar Traian Berbeceanu, funcție de prim rang în Ministerul Afacerilor Interne... Viorica Dăncilă, exclusă din PSD!? Fostul lider al partidului: ”Mă aștept la orice!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x