Antena Căutare

Ministrul Economiei, despre Gabriela Firea: Acuză de câteva zile sabotaje închipuite, crezând că bucureştenii nu văd realitatea oraşului lor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuză de câteva zile ”sabotaje închipuite”, crezând că bucureştenii nu văd realitatea oraşului lor, în condiţiile în care infrastructura Termoenergetica cedează în fiecare zi pentru că ”nu a făcut nimic”, a transmis, marţi, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, după ce Firea a comentat din nou, marţi, proiectul Ministerului Energiei de renunţare la subvenţionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

Firea a comentat din nou, marţi, proiectul Ministerului Energiei de renunţare la subvenţionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici şi afirmă că parlamentarii PSD vor vota împotriva unei astfel de iniţiative. Firea afirmă că facturile bucureştenilor se vor tripla şi oferă mai multe exemple. Pentru o garsonieră cu o persoană, se plăteşte 109 lei subvenţionat şi 320 de lei nesubvenţionat.

Popescu a reacţionat şi susţine că, în lipsa performanţelor administrative, Firea face în ultima vreme declaraţii tipice pentru un primar care ştie că va pierde alegerile.

”Acuză de câteva zile sabotaje închipuite, crezând că bucureştenii nu văd realitatea oraşului lor. Infrastructura Termoenergetica cedează în fiecare zi NU pentru că cineva vrea s-o SABOTEZE pe doamna primar, ci pentru că tocmai doamna Firea se sabotează pe ea însăşi prin faptul că în cei aproape patru ani de mandat NU A FĂCUT NIMIC”, a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

El a atras atenţia că bucureştenii plătesc facturi pentru apă caldă şi căldură şi se aşteaptă să primească servicii de calitate.

”Ministerul Economiei şi Energiei, prin ELCEN, asigură servicii de calitate, însă Termoenergetica, prin primăria Capitalei, preferă să nu schimbe ţevile vechi de zeci de ani, afectând chiar sănătatea bucureştenilor”, a scris Popescu.

El consideră că, în mandatul lui Firea, toţi consumatorii din Bucureşti au devenit vulnerabili prin proasta gestionare a reţelei fostei RADET.

”Guvernul PNL nu va interzice, aşa cum susţineţi dumnevoastră, subvenţionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici, ci îi va proteja, prin subvenţii, pe consumatorii care sunt cu adevărat vulnerabili şi pentru care plata unei facturi este o adevărată provocare. !!!Doamna Firea!!!, dumnevoastră, prin pierderile din reţelele fostei RADET, încărcaţi chiar şi facturile consumatorilor vulnerabili pe care îi deplângeţi, în mod ipocrit. Fiţi sigură că orice minciună aruncată de dvs. în spaţiul public nu va rămâne fără un răspuns din partea noastră”, a scris Popescu.

Sursa : news.ro

Curtea Constituţională: Parlamentul şi Preşedinţia au termen până în 14 februarie pentru a-şi prezenta poziţia referitoa... PSD: Anticipate = Austeritate/ Programul de guvernare depus în Parlament de Guvernul Orban 2 nu conţine nimic despre maj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x