Antena Căutare

Mircea Badea: Basescu spunea ieri ca avem nevoie de bani, azi ca nu

“Oameni buni, Romania nu are o problema cu banii!”, asta spunea, miercuri, presedintele Traian Basescu, in cadrul sedindei de guvern. Declaratia presedintelui a fost imediat taxata de realizatorul emisunii “In gura Presei”, Mircea Badea, care considera ca Basescu e pe sistemul: “Ieri nu aveam nicio problema cu banii. Azi avem”.

"In momentul de fata, avem neutilizati, repet, neutilizati, 4,1 miliarde de euro, credite angajate de la BEI, BERD, BIRD si BDCE. Oameni buni, avem bani... Nu implementam proiectele cu suficienta viteza... Ca sa nu mai spun de 30 de miliarde, bani nerambursabili de la UE. Deci Romania n-are o problema cu banii"



Articolul continuă după reclamă

"Abordarea mea e ca va trebui sa continuam cu FMI fara sa luam bani de la Fond, daca vom ajunge la concluzia ca ne convine sa luam bani pentru a nu mai absolvi bani de pe piata... Putem apela eventual la banii de la UE, care are un fond constitutit pentru datele din afara zonei euro",


"Pai daca nu avem probleme cu banii, atunci de ce ne-am mai imprumutat de la FMI?", este si intrebarea lui Mircea Badea.

Vezi principalele reactii fata de anuntul amanarii aderarii Romaniei la spatiul Schengen!... Traian Basescu intoarce armele impotriva Germaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x