Antena Căutare

Mircea Diaconu (PNL): Basescu traverseaza o criza similara cu declinul lui Ceausescu

Actorul si senatorul PNL Mircea Diaconu l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, dupa "interventia cu romanii" a presedintelui de miercuri, afirmand ca nu intelege cum nici unul, nici altul n-au putut gasi solutii.

"Situatia istorica este evident diferita dar, nici la Ceausescu si nici la Basescu, eu nu pot sa inteleg cum nu pot gasi solutii, iesiri. Vorbesc despre asemanarea dintre comportamentul acestor doi oameni in conditii de criza. Se apropie de un zid si el este atat de sigur ca este unic, fantastic si irepetabil incat el va trece prin zidul ala. Tare imi este teama ca si asta (Basescu, n.r.) gandeste la fel (...) Mecanica asta mentala am observat-o de foarte multe ori in profesia mea la oameni care de mult timp sunt ratati, dar niciodata nu se considera vinovati. Mereu sunt ceilalti de vina si nu ei. Domnul presedinte este un ratat. De fapt, e putin spus, e nociv, nu pricepe ce se intampla si nu stie sa dea inapoi", a declarat Mircea Diaconu.

Foto: Intactimages

Victor Ponta il lauda pe Sorin Oprescu pentru modul inca care lupta cu zapezile... Adriana Saftoiu (PNL): Traian Basescu i-a cerut demisia lui Boc, dar premierul il infrunta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x