Antena Căutare

Mircea Dusa (PSD): Legea lustratiei modificata "pe picior" de PDL pentru anumite persoane

Mircea Dusa, liderul deputatilor PSD, a declarat ca Legea lustratiei adoptata a fost modificata "pe picior" de PDL, pentru ca anumite persoane, precum fostii membrii UTC si ai misiunilor diplomatice si consulare, sa iasa de sub incidenta legii.

"Probabil ca a visat cineva azi-noapte ca trebuie adoptata legea si s-a facut un raport pentru anumite persoane, pentru a scoate din lege pe fostul premier, pe actualul premier si pe domnul Melescanu. Impotriva cutumelor parlamentare, s-a invocat existenta unor erori materiale ca sa se modifice legea in plen, pentru a scoate de sub incidenta legii pe cei din UTC si pe cei din misiunile diplomatice si consulare", a declarat Mircea Dusa.

Pe de alta parte, Dusa a informat ca, la nivelul PSD, nu s-a luat inca o decizie cu privire la eventuala contestare la Curtea Constitutionala a Legii lustratiei, dar juristii partidului analizeaza textul de lege.

Legea lustratiei a primit marti votul final al Camerei Deputatilor. Legea a trecut cu 167 de voturi "pentru", patru abtineri si nici un vot impotriva.

Foto: Intactimages / EPA

Victor Ponta cere Guvernului scaderea preturilor la carburanti... Demisie in bloc la PNL Prahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x