Antena Căutare

Miron Mitrea: Caricaturile cu Geoana le voi folosi la darts, ma distrez cand sunt nervos

Seful de campanie al PSD pentru alegerile locale din Bucuresti, senatorul Miron Mitrea , a cumparat, sambata, la Consiliul National al partidului, ce se desfasoara la Palatul Parlamentului, doua caricaturi cu Mircea Geoana, pe care a spus ca le va folosi pentru a juca darts cand este nervos, informeaza "gandul.info".

Mitrea a cumparat patru caricaturi de la expozitia organizata de Institutul "Ovidiu Sincai" in fata salii unde s-a desfasurat Consiliul National al PSD: doua cu Mircea Geoana, una cu Ion Iliescu si una a sa.

"Am luat caricaturi doar cu cei care ma intereseaza", a declarat pentru "gandul.info" Miron Mitrea. Intrebat daca nu cumpara si o caricatura cu Marian Vanghelie, senatorul a spus ca "nu il intereseaza". "Am luat o caricatura cu domnul Iliescu, ca mie imi este drag si una cu mine, sa le pun in birou", a explicat Mitrea.

Mitrea a fost insa interesat cel mai mult de fostul presedinte al PSD Mircea Geoana, care a criticat intr-un interviu decizia PSD de a-l numi coordonator al campaniei pentru alegerile locale.

"Caricatura asta in care arata asa mai prostanac mi-a placut foarte mult. Una o sa o pun acasa, alta in Delta si cand sunt nervos ma distrez, joc darts", a declarat pentru "gandul.info" Miron Mitrea.

Foto: Intactimages

Traian Basescu pune la zid UE: Romania nu e in zona Euro si nu poate plati la nesfarsit pentru aceasta... Crin Antonescu, la CN al PSD: Stiu cum il cheama pe viitorul premier: Victor Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x