Misterul averii lui Robert Turcescu a fost elucidat! „O să ne uităm la el, cum ne uităm la Sima!”

Turcescu. Robert Turcescu. Jurnalist, realizator tv, patron al unui post tv care emite pe internet, ofițer sub acoperire, candidat la cea mai vânată primărie din România. Un personaj controversat, cu o avere colosală pentru domeniile în care a activat, așa cum se poate observa și din propria declarație făcută public în urmă cu puțin timp

Turcescu. Robert Turcescu. Jurnalist, realizator tv, patron al unui post tv care emite pe internet, ofițer sub acoperire, candidat la cea mai vânată primărie din România. Un personaj controversat, cu o avere colosală pentru domeniile în care a activat, așa cum se poate observa și din propria declarație făcută public în urmă cu puțin timp.

Imaginea lui Robert Turcescu nu este cea a unui candidat imaculat, care poate intra în cursa pentru câștigarea Primăriei Municipiului București mânat de dorința de a aduce prosperitatea în casele oamenilor. Mai mult, după scandalul legat de funcția pe care a deținut-o în cadrul Ministerului Apărării Naționale, candidatul Mișcării Populare este protagonistul unui nou episod, care, cu siguranță, îi va afecta imaginea în fața alegătorilor.

Declarația sa de avere este o surpriză absolută pentru toți cei care i-au urmărit traseul jurnalistico-politic. Potrivit b365, candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, deţine terenuri intravilane şi agricole care însumate au o suprafaţă de peste 11.000 mp în Ştefăneşti, Mogoşoia, Sulina, Goleşti, sectorul 6 şi un loc de parcare în sectorul 4, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare, potrivit declaraţie de avere din dosarul de candidatură depus la Biroul Electoral Municipal.

Robert Turcescu are o casă în sectorul 2, de 168 de mp, pentru care a făcut un credit ipotecar, patru apartamente în Bucureşti şi unul în Piteşti.

Candidatul PMP la Primăria Capitalei nu are maşină pe numele său, după ce anul trecut a vândut un autoturism Volkswagen Tiguan, în valoare de 15.000 de euro. Acesta nu are are bijuterii, ceasuri sau obiecte de artă sau de cult care însumate să depăşească 5000 de euro, potrivit declaraţiei de avere.

Fostul jurnalist a deschis pe numele său 18 conturi bancare, cel mai vechi fiind deschis în anul 2001. În cele 18 conturi bancare, Turcescu are aproximativ 1.300.000 lei, 173.279 euro şi 12.170 de dolari.

Candidatul PMP la funcţia de primar general are acţiuni la OMV Petrol, Romgaz, Oil Terminal, Albalact, SNTGN Transgaz şi la alte aproximativ zece compani.

Robert Turcescu a declarat venituri de 2.811 de lei, provenite din salariul de administrator la SC Camera 1 SRL, 370 de lei, din drepturi de proprietate intelectuală, 11.400 de lei din chirii, dividente din acţiunile de la Fondul Proprietatea de 6.680 de lei, dobânzi de 13.253 de lei şi tranzacţii bursiere de 236.858 de lei.

Soţia lui Robert Turcescu a declarat venituri de 6.185 de lei.

Veniturile lui Robert Turcescu au sporit cu 35.000 de euro în urma botezului ficei sale.

Cu alte cuvinte, Turcescu este putred de bogat, chiar dacă în multe situații a fost unul dintre cei mai „de temut” adversari ai politicienilor îmbogățiți peste noapte.

DESFIINȚAT DE MIRCEA BADEA

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea, a ținut să remarce câteva lucruri care nu se leagă în această declarație de avere: „O sa ne uităm în curând la Turcescu cum ne uităm la Sima. Turcescu a vârât şi el 50.000 de euro la bursă. Toţi jucau în Wall Street. Vezi Doamne am învârtit eu acţiunile alea, bursa la noi e o glumă. Aici unde e harneala şi binomul, aia e bursă? Turcescu nu are cum să justifice banii ăia. Nici măcar el n-a putut să spună că i-a câştigat la bursă. Vă daţi seama că dacă o slugă de mâna a treia a serviciilor are banii aceştia, vă daţi seama ce bani învârt serviciile?”

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri