Antena Căutare

Brasov: Peste 5.000 de persoane participa la mitingul USL pentru demiterea lui Basescu

Peste 5.000 de persoane participa, marti seara, la un miting organizat de USL in Piata Sfatului din Brasov, pentru demiterea lui Traian Basescu. Mai multi membrii USL au luat cuvantul pe scena amplasata.

Mitingul a fost deschis de Ducu Bertzi care a sustiunut un recital. Cantaretul a facut si o gafa, indemnandu-i pe participanti sa voteze "NU" la referendum, adica impotriva demiterii.

Manifestatia a inceput la ora 18.00, in Piata Sfatului fiind prezente si persoane din judetele Sibiu, Harghita si Covansa.

Participantii la miting scandeaza lozinci anti-Basescu si poarta tricouri pe care scrie "DA, sa traim bine, dar fara tine", "Jos Basescu" sau "Da, vreau demiterea".

Cateva zeci de jandarmi si politisti asigura paza atat in Piata Sfatului, cat si pe strazile din jurul centrului vechi. Pana la aceasta ora, nu au fost inregistrate incidente.

FOTO: Intact Images

Traian Basescu: "Le cer presedintelui interimar si premierului sa-si asume responsabilitatea pentru raul facut Roma... Romania risca sanctiuni de zeci de milioane euro din cauza neregulilor din contractele lui Liviu Negoita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x