Antena Căutare

Miting USL la Oradea: 8.000 de oameni au scandat "Jos Basescu"

Mitingul organizat de USL pentru demiterea lui Traian Basescu, marti seara, la Oradea, la care au participat, conform Jandarmeriei, circa 8.000 de persoane, s-a incheiat fara incidente, dupa aproximativ o ora si jumatate, timp in care liderii uniunii au tinut discursuri primite cu aplauze si s-a scandat "Jos Basescu".

La manifestatie, timp de aproximativ o ora si jumatate, au vorbit de pe scena din Piata Independentei, pe rand, primarul Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Cornel Popa, vicepresedintii CJ Ioan Mang si Alexandru Kiss, Ecaterina Antronescu, Relu Fenechiu, liderii USL Daniel Constantin, Victor Ponta si Crin Antonescu.

Pe tot parcursul mitingului, oamenii au fluturat drapele si au strigat, mai ales in timpul discursurilor liderilor USL, "Jos Basescu", "Hotii" sau "Iesi afara, javra ordinara". Pe de alta parte, oamenii au aplaudat discursurile si l-au aclamat pe Victor Ponta.

Imediat dupa discursul presedintelui interimar Crin Antonescu, care a fost si el aclamat de multime, in boxe a rasunat imnul de campanie al USL, "Vreau o tara ca afara", iar unii dintre cei care au ramas in Piata Independentei au inceput sa danseze.

Foto: Intactimages

Traian Basescu merge la vot: "Fiind un singur votant nu am cum sa schimb"... Dosare penale pentru sefii ortacilor din Gorj care au vrut sa-i impiedice sa voteze la referendum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x