Antena Căutare

Mitrea: Geoana se baga in seama, organizeaza grupuri revolutionare in PSD

Miron Mitrea, senator PSD, a afirmat marti despre Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, ca incearca in continuare "sa se bage in seama" printr-o serie de actiuni "revolutionare" cu scopul de a se pozitiona pentru a recastiga sefia partidului, adaugand insa ca aceste incercari sunt fara rezultat.

"Mircea Geoana se ocupa sa organizeze din cand in cand grupuri revolutionare in partid. Nu-i iese, dar e insistent"
"tot felul de initiative politice".



"Ca si presedinte al Senatului a convocat pe foarte multa lume la o sedinta pe agricultura la Vaslui, desi cu o saptamana inainte fusese departamentul de agricultura al partidului la Iasi. Si lumea nu mai intelegea de ce cheama partidul a doua oara. Si a trebuit sa spunem 'nu, nu te-a chemat partidul, te-a chemat Geoana'. 'A, da?' Si atunci au ramas acasa", a povestit senatorul PSD.

"Incearca in continuare - sunt nepoliticos daca spun - sa se bage in seama, sa faca niste actiuni care sa-l repuna intr-o pozitie de o noua candidatura la presedintia partidului. Si acum trebuie sa stea potolit", a mai comentat social-democratul.

De asemenea, fostul ministru al Transporturilor s-a aratat convins de faptul ca Geoana nu are nici o sansa in fata lui Victor Ponta.

"Asta nu e nimic nou, ca Mircea nu stie ce se poate intampla practic si ce poate sa faca. Nu, nu se poate, sigur ca nu se poate, si nici nu este bine sa ne ocupam de asa ceva inainte de o campanie electorala. El cerea totdeauna, cand era presedinte, sa-l lasam in pace, sa-l sprijinim inainte de campanie si-l sprijineam", a amintit senatorul PSD.

Foto: Intact Images

Sulfina Barbu cauta solutii pentru indexarea pensiilor... Iulian Urban: "PDL a ajuns un camp minat. Conducerea e slaba si fara cojones"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x