Antena Căutare

Mona Pivniceru a demisionat din magistratura. Ea ar putea depune azi juramantul ca ministru al Justitiei

Mona Pivniceru, judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), a demisionat, luni, din magistratura, potrivit unor surse politice.  Pivniceru ar putea depune juramantul ca ministru al Justitiei luni seara.

Pe 8 august, Pivniceru si-a depus la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) demisia din functia de membru ales al Consiliului, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justitiei.

Mona Pivniceru, propusa sa conduca Ministerul Justitiei, a fost fotografiata recent in timp ce se urca in autoturismul fiului cel mare al lui Adrian Nastase.

Fotografiile ar fi fost realizate in urma cu doar cateva zile, iar Pivniceru ar fi mers cu acea masina pana la un bloc din Capitala, unde locuiesc mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. In replica, Mona Pivniceru a declarat ca nu gaseste nimic imoral in faptul ca s-a urcat intr-o masina pe care nu a cunoscut-o.

Sursa: Antena3.ro

Referendum: Guvernul are listele electorale actualizate si le va trimite la Curtea Constitutionala... Datele transmise CCR de Guvern: 34.654 persoane radiate din liste, 512.379 cu CI expirate, 3.052.397 romani in strainata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x