Căutare Live

Monica Macovei: Ponta se va duce la Consiliul European, dar nu o sa vorbeasca nimeni cu el

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca premierul Victor Ponta va merge la Consiliul European, ea apriciind insa ca cei de acolo nu vor vorbi cu seful Guvernului de la Bucuresti pentru ca plagiatul facut de acesta este evident pentru europeni.

"O sa se duca acolo, dar nu o sa vobeasca nimeni cu el. Face rau Romaniei, poate renunta la satisfacerea orgoliilor personale si incearca sa nu faca rau Romaniei", a spus Macovei.

Intrebata de ce crede ca cei de la Consiliul European nu vor vorbi cu premierul Ponta, Macovei a spus ca acuzatiile de plagiat au ajuns peste tot in presa straina, pana si in China.
Europarlamentarul a precizat ca este evident ca pentru cei de la Consiliul European acest lucru conteaza.

"E de neinteles pentru cei de la Consiliul European sa spui ?Ok, sa mi se retraga titlul, dar eu raman premier?", a spus Macovei.

Premierul Victor Ponta a declarat ca doreste ca luni, cand este programata sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), sa aiba o noua discutie cu presedintele Traian Basescu privind participarea la Consiliul European, adaugand insa ca nu stie daca si seful statului va dori o noua discutie.

Foto: Intactimages

VIDEO! Mihail Boldea, internat la spital... Alegeri locale cu repetitie, in mai multe localitati din tara...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri