Antena Căutare

Monica Macovei: Ridzi ar trebui exclusa din partid

Europarlamentarul PDL Monica Macovei propune, intr-o postare pe blog, ca votul in cazul Monicai Iacob Ridzi sa fie reluat, daca este posibil. Macovei crede, totodata, ca aceasta ar trebui exclusa din partid, iar cei vinovati de blocarea anchetei, sanctionati.

Macovei a postat pe blogul sau o relatare referitoare la votul impotriva extinderii urmarii penale a Monicai Iacob Ridzi. Ea propune ca, in masura in care se poate, votul sa fie reluat.

Totodata, Macovei apreciaza ca ar trebui eliminat votul secret pentru cererile referitoare la urmarirea penala.

"Apoi, doamna Ridzi ar trebui exclusa din partid (sa fim diferiti de partidul lui Nastase & compania), iar cei care au contribuit la blocarea anchetei ar trebui sanctionati. Ma gandesc ca nu cei care vorbesc despre coruptie trebuie sanctionati, ci cei care impiedica o ancheta de coruptie. Si imi doresc ca alegatorii sa ii intrebe pe alesii lor, in fiecare circumscriptie, cum au votat ieri", comenteaza europarlamentarul.

Macovei aminteste ca, "in anul 2006, sub orchestrarea lui Ponta, parlamentarii din Camera Deputatilor respingeau cererea de perchezitie la locuintele lui Adrian Nastase", caz care, in opinia sa, este "la fel" cu cel de marti, cand "110 deputati au votat impotriva cererii procurorilor anticoruptie de incuviintare a perchezitiei informatice in cazul Monica Iacob Ridzi".

Tot articolul, in Jurnalul National

CSM contraataca: Demersul presedintelui tarii, "periculos si inadmisibil”... ANCHETA: PD-L a cumparat voturi cu mahoarca de 2 lei paharul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x