Antena Căutare

Munca de deputat: Vezi topul celor mai lenesi alesi!

Institutul pentru Politici Publice (IPP) a analizat activitatea parlamentara in sesiunea septembrie-decembrie 2011. Daca Mircea Dusa (PSD) este deputatul cu cele mai multe propuneri legislative devenite legi, in topul alesilor care nu au initiat sau co-initiat nicio lege figureaza mai multe nume sonore, precum Marian Sarbu (UNPR), Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) sau Danut Liga (PDL).

Conform IPP, in sesiunea parlamentara septembrie - decembrie 2011, la Camera Deputatilor au fost depuse 295 de proiecte de lege si propuneri legislative, dintre acestea 41,7% fiind initiate de Guvern si 58,3% de parlamentari. Iar media pentru fiecare parlamentar este de patru initiative.

Mircea Dusa, liderul grupului PSD din Camera a depus sase proiecte legislative si 49, in total, de la inceputul mandatului sau, avand o rata de eficienta a activitatii legislative de 12,5%.

La polul opus, deputati precum Petru Gabriel Vlase (PSD), Razvan Turea (UNPR), Miron Ignat (Minoritati) Marian Sarbu (UNPR), Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) sau Danut Liga (PDL) nu au depus si nu au co-initiat nicio initiativa in sesiunea parlamentara analizata.

"Record": Zero prezenta la vot in Parlament pentru Crin Antonescu... Scandal in Camera: Deputatii PSD si PNL au huiduit de la balcoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x