Antena Căutare

Nastase: Daca niciun parlamentar nu va vota impotriva motiunii, Guvernul are o problema

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, astazi, ca decizia PDL ca parlamentarii acestui partid sa nu voteze la motiunea de cenzura va arata ca Guvernul se confrunta cu o lipsa de incredere din partea acestora.



"Guvernul are o mare problema si o lipsa de incredere care nu este doar legata de ceea ce inseamna relatia cu populatia, dar si relatia cu parlamentarii sai. Inseamna prezumtie de neincredere in proprii parlamentari", a declarat Adrian Nastase.

Presedintele Consiliului National al PSD a spus ca "tensiunea extraordinara din strada" ar determina orice parlamentar "cat de cat intelept" sa deschida o supapa.

"Prin ceea ce se intampla in Parlament se creeaza sentimentul ca populatia va trebui sa faca ea insasi o motiune de cenzura impotriva Parlamentului, pentru ca parlamentarii PDL nici nu voteaza sau, atunci cand voteaza, voteaza gresit", a afirmat Nastase.

Liderul PSD a apreciat ca parlamentarii care se vor afla in sala dar nu vor vota motiunea "vor trebui pusi din nou pe un site", astfel incat alegatorii sa poata "sa ia o decizie in ceea ce priveste reprezentarea lor in Parlament".

Intrebat despre afirmatia ministrului Elena Udrea cu privire la legalitatea mitingurilor anuntate pentru miercuri, Nastase a spus ca aceasta ar trebui sa ia legatura "cu cei 90% dintre romani care cred ca tara este condusa intr-o directie gresita".

Nastase s-a aratat sceptic cu privire la rezultatele unor eventuale discutii cu UDMR pentru motiunea de cenzura.

"Noi credem ca in timpul de la acest sfarsit de saptamana toti parlamentarii au fost sub o anumita presiune din partea proprilor alegatori. (...) Discutii sigur ca putem sa facem, dar in momentul in care se pare ca si cei de la UDMR, vom vedea, si de la independenti nu vor participa la vot evident ca discutam mai curand despre teme ezoterice", a conchis Nastase.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Guvernul Boc No. 5 are 51% sanse sa reziste... Udrea sustine ca PD-L incearca sa impiedice protestele din ziua motiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x