Antena Căutare

Nicolae Bădălu Bădălău le cere scuze românilor din Diaspora pe care i-a jignit: ”E clar că eu nu gândesc aşa”. Politicianul riscă să fie suspendat

Nicolae Bădălău a înțeles că i-a jignit pe românii din Diaspora, motiv pentru care acum, cu puțin timp înainte de CEx-ul PSD în care urmează să fie tras la răspundere pentru afirmațiile dure pe care le-a făcut, le-a cerut scuze oamenilor. 

Astfel, după ce a declarat că doar câteva sute de mii de români din diaspora trăiesc cu forme legale, restul fiind ”fete duse de ăștia în străinătate”, cu referire la prostituate, Nicolae Bădălău a declarat că regretă contextul și formularea nefericită și dorește să ”ceară scuze” românilor pe care i-a jignit.

Bădălău, declarație jignitoare despre diaspora: 700 de mii sunt care au domiciliu, restul până la 3-5 milioane sunt „fetele alea de le duc ăștia”

"Aș începe din nou să îmi cer scuze pentru acele declarații. Regret contextul și formularea nefericită. E clar că eu nu gândesc așa, cine ma cunoaște știe asta. Eu prețuiesc toți românii. Eu am spus ce aveam de spus și îmi cer scuze", a declarat Bădălău, potrivit Antena 3.

Întrebat dacă ar trebui să facă un pas în spate din conducerea partidului, el a spus: "Respect decizia colegilor din CExN, accept decizia colegilor din CExN".

PSD a convocat o nouă ședință: Situația lui Niculae Bădălău, tranșată în CEx

Nicolae Bădălău a făcut afirmații dure la adresa diasporei, la sfârșitul săptămânii trecute. La o întânire cu organizația PSD pe care o conduce a spus despre membrii diasporei că ar fi doar 700.000 „legali”, restul, până la 3- 5 milioane, „sunt fetele alea, de le duc ăștia”, potrivit publicației giurgiu acid.ro

Tribunalul Iași obligă PSD să spună câți bani a dat pentru ca Viorica Dăncilă să se plimbe cu elicopterul... S-a aflat ce averi au miniștrii din Guvernul Orban. Premierul, cel mai sărac dintre toți șefii de Executiv din ultimii 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x