Antena Căutare

Noua intrunire a lui Emil Boc cu parlamentarii PDL cu o zi inainte de votul pe motiunea de cenzura

Premierul Emil Boc merge din intalnire in intalnire cu proprii parlamentari PDL. Cu doar o zi inainte de dezbaterea si notarea motiunii de cenzura PSD + PC, primul-ministru se deplaseaza luni, la ora 15:00 pentru noi discutii cu senatorii si deputatii democrat-liberali pentru a preintampina aparitia unor alte luari de pozitii la votul de maine contrare intereselor de guvern si de partid precum cea adoptataa de deputatul de Iasi Daniel Oajdea

In ultima luna, Boc si-a consultat proprii colegi de partid din Parlament cum nu a facut in toata perioada de cand este prim-ministru. Alesii PDL sunt nemultumiti de impactul social, dar si electoral pe care masurile de austeritate, pe care Guvernul si-a angajat raspunderea in legislativ, in special cele privind reducerea pensiilor si salariilor, il va induce la nivelul propriilor alegatori.

In paralel, tot mai multe voci din partid vorbesc despre necesitatea remanierii unor ministri ai cabinetului Boc. Sebastian Vladescu, Mihai Seitan, Daniel Funeriu si Mihail Dumitru ar trebui sa plece din Guvern crede deputatul PDL de Mures, Doru Opriscan, in timp ce vicele Ioan Oltean areun cui in special impotrtiva ministrului Muncii. Confruntat cu doleantele colegilor de partid, Boc si-a reluat teza favorita: remanierea se face nu se discuta.

Marko Bela: "UDMR nu sustine motiunea de cenzura"... Deputatul Daniel Oajdea, exclus din partid de conducerea PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x