Numele lui Sorin Blejnar apare in dosarul Mironescu

Numele lui Sorin Blejnar apare in dosarul Mironescu. In unele interceptari inculpatii vorbeau codat despre "omul de la capatul tunelului".


De asemenea, directorul SRI, George Maior, a fost si el audiat de comisia parlamentara care verifica activitatea serviciului. Maior a refuzat, insa, sa precizeze daca este audiat in cazul Mironescu.

Laurentiu Mironescu, secretarul general din MAI, a fost demis in urma implicarii sale in fraudele din Portul Constanta, a anuntat luni ministrul de Interne, Traian Igas, citat de Mediafax. Fostul secretar general al MAI a fost ridicat de anchetatori, luni, in jurul orei 13.15, de la locuinta sa din Eforie Sud.

Ministrul Igas a declarat, luni dimineata, ca nu a stiut despre ancheta DNA in cazul in care este implicat Laurentiu Mironescu si ca, din cate a sesizat, este vorba despre perioada anterioara numirii acestuia in functia de la MAI. Ulterior, Igas a fost chemat la sediul Guvernului, unde a discutat aproximativ o ora cu premierul Emil Boc.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri