Antena Căutare

O schimbare de Guvern

"Un Executiv cu Ilie Serbanescu, Mihai Tanasescu sau chiar Dinu Patriciu ar fi mult mai eficient, decat Guvernul din care fac parte domnii Boc, Pogea sau Videanu", crede Dan Voiculescu.

Presedintele fondator al Partidului Conservator a facut aceasta declaratie dupa ce ministrul economiei, Adriean Videanu, a declarat ca introducerea impozitului forfetar a fost o eroare a actualului Guvern. Coautor al programului anticriza propus zilele acestea de Alianta PSD+PC, Voiculescu e de parere ca e nevoie de un Guvern de "responsabilitate nationala". Traim cea mai grava criza economica din istorie si Romania este condusa de amatori si urechisti, afirma liderul PC. Mai mult, el pune ca nu mai avem nici timp, nici loc pentru experimente sau pentru ministri-saltimbanci.
Vizita regala... Proteste la ambasada Iranului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x