Antena Căutare

Olguta Vasilescu: Basescu a spus ca poporul si-a facut datoria, deci poporul poate sa moara

Olguta Vasilescu a comentat „LiveText" pe Facebook declaratiile de miercuri ale lui Traian Basescu de la palatul Cotroceni. Senatorul a caracterizat discursul presedintelui ca fiind unul "catastrofal".

"El i-a spus poporului roman ca si-a facut datoria, deci poporul roman poate sa moara" a spus Vasilescu, dupa ce Traian Basescu declarase ca "Poporul si-a facut datoria!"

Un alt mesaj al lui Basescu, criticat de senatorul PSD este cel in care Basescu a spus ca nu va renunta la functia de "comandant al navei", pana nu se opreste la destinatie, facand trimitere la trecutul sau pe mare.

"Nici la Anvers in port nu s-a oprit pana n-a dat foc la toate navele", a replicat pesedista.

Senatorul PSD a mai afirmat ca presedintele nu a spus absolut nimic din ce asteptau romanii sa auda, ironizandu-l pentru recunoasterea gafei cu Raed Arafat, cand a "intrat pe telefon".

"Bucurati-va! Avem un presedinte perfect! Ce ne-a spus Basescu? Fix nimic! Tupeu maxim! Cine nu l-a lasat sa "reformeze" statul, cu guvern, majoritate parlamentara, deconcentrate, servicii?", a spus sarcastic Vasilescu.


Foto: Intact Images

Nastase: Nu se mai poate plasmui ceva in beciurile de la Cotroceni care sa stearga numele lui Basescu de pe pancarte... Victor Ponta: Discursul presedintelui Traian Basescu a fost "jalnic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x