Antena Căutare

Olguta Vasilescu despre cedarile Puterii: "Ce face frica din om!"

Senatorul Olguta Vasilescu si-a tinut la curent sustinatorii de pe Facebook, informandu-i despre sesiunea extraordinara de la Palatul Parlamentului.

Vasilescu a comentat declaratiile ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, care a cerut cu respect Opozitiei sa nu mai denigreze imaginea tarii.

"Ancuta, tot cu prietenie si respect cer sa va opriti toti din furat si, poate, ne explici si ce naiba e cu casa aia de pe malul lacului Snagov", a replicat imediat pesedista.

Cat priveste discursul ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, cei mai multi dintre membrii USL au parasit sala, cedand in fata argumentelor vicepresedintelui PDL.

"Liniste! Vorbeste Udrea! De centura de siguranta, colac de salvare si, in general, de cat bine ne-a facut noua acest guvern si noi nu ne dam seama... Vorbeste si de clasa politica la general. De-asta m-am enervat si am plecat din sala, alaturi de tot USL-ul. Sunt convinsa ca toti adulatorii au ramas sa caste gura la ea. Mai putin Baconschi, care a cazut sub mrejele ei, cu tot cu scaun!", a mai spus Olguta Vasilescu.

Totodata, senatorul a facut un rezumat al ultimelor decizii luate de Putere, concluzionand ca lucruri incep sa se miste intr-o directie buna numa dupa ce oamenii au iesit in strada.

"Cedarile puterii: 1. Basescu retrage Legea Sanatatii. 2. Arafat revine in minister. 3. Este amanata cu un an taxa auto. 4. Este amanata cu un an clasa pregatitoare la scoala. 5. Baconschi e demis. Ce face frica din om... Hai ca nu e rau! Vrem salarii si pensii marite, mai multe locuri de munca si hotii la puscarie... Mai stam in strada?!", a incheiat Vasilescu.

Foto: Intact Images

Deputatii PNL au inceput sa isi scrie demisiile. Vezi ce politicieni au renuntat la functiile din Parlament!... Teodor Baconschi: "Revocarea mea a fost o decizie politica. Nu am fost informat prin SMS"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x