Antena Căutare

Olguta Vasilescu: "Trebuie sa ne legam cu lanturi ca sa nu treaca Legea Sanatatii"

"Trebuie sa ne legam cu lanturi sa nu treaca Legea Sanatati", este declaratia disperata a senatorului PSD, Olguta Vasilescu, fata de votarea legii care ar putea privatiza serviciul de ambulanta SMURD.

"Trebuie sa ne legam cu lanturi sa nu treaca Legea Sanatatii. Deci acum e marea batalie, daca trece legea si se privatieaza sistemul de sanatate, nu mai e cale de intoarcere. Unde sunt sindicatele din sanatate, colegiul medicilor?! Nici un for de sanatate nu reactioneaza!",
Vasilescu a explicat totodata si care este miza acestei "privatizari" in cazul in care legea va fi votata.

"4,5 miliarde de euro sunt administrati acum de Casa de Pensii. Banii se vor duce la casele private. Domnul Duta ii repartizeaza pe oamenii acestia la Casele Private si oamenii se vor duce fortati", a mai explicat Vasilescu.

SMURD-ul, singurul sistem de stat performant din tara

"Raed Arafat nu este stat in stat. El a reusit sa faca primul sistem de stat de calitate din Romania. Va aduceti aminte ce drama era la televizor cand cadea un om in pijamale in strada si nu era luat de ambulanta", a reamintat jurnalistul Radu Tudor.



Foto: Intact Images

Victor Ponta: Eu am incredere mai mare in Raed Arafat decat in Traian Basescu... Olguta Vasilescu: "Presedintele televiziunii romane poate infunda puscaria"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x