Antena Căutare

Oprescu: Consilierii PDL vor banii destinati Stadionului National

Consilierii democrat-liberali vor sa blocheze proiectele Bucurestiului, a declarat, astazi, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, inaintea sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Primarul general a explicat ca Guvernul nu a alocat banii prevazuti prin lege pentru RADET, pentru subventia la caldura, motiv pentru care, dupa cum sustine Oprescu, "consilierii PDL vor sa ia banii destinati terminarii Stadionului National".

Banii vor fi redirectionati de catre consilierii PDL regiilor pe care "le conduc oamenii lor", conform declaratei edilului sef. Sorin Oprescu a sustinut ca Guvernul va lua din banii pensionarilor si bugetarilor pentru a-i da la stadion, adaugand ca acest lucru se intampla "pentru ca stadionul sa poarte numele Elenei Udrea care vrea sa candideze la Primaria Capitalei".

Primarul general a anuntat ca va incerca, in cadrul sedintei CGMB, sa-i convinga pe consilierii PDL "sa asculte de mandatul pe care l-au primit de la bucuresteni si nu de comenzile politice ale mafiei din spatele lor".


Oprescu a adaugat ca, daca nu va reusi acest lucru, va fi obligat sa se lupte cu cei care sustin spatele acestor blocaje de natura politica.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images

Uniunea Social Liberala a semnat un protocol cu sindicatele si patronatele... Mugur Mihaescu ales presedinte executiv al Partidului Verde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x