Antena Căutare

Orban: PNL va susţine decizia care va rezulta în urma consultărilor preşedintelui cu partidele parlamentare

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat miercuri, după şedinţa conducerii liberale, că mandatul delegaţiei PNL la consultările de la Cotroceni va fi de a susţine decizia care va rezulta în urma consultărilor preşedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare.

Orban a declarat că PNL are încredere în decizia preşedintelui Klaus Iohannis şi va susţine propunerea acestuia de premier.

Delegaţia PNL la consultările convocate de şeful statului pentru desmenarea unui premier va fi formată din Ludovic Orban, Rareş Bogdan, Raluca Turcan, Iulian şi Robert Sighiartău.

Preşedintele începe la ora 16:00 consultările cu partidele parlamentare, delegaţia liberală fiind prima invitată. La ora 20;00 este aşteptată declaraţia preşedintelui Iohannis la finalul consultărilor, acesta fiind aşteptat să anunţa noua propunere de premier.

Sursa : news.ro

PNL: Solicităm PSD să renunţe la candidatura lui Şerban Nicolae pentru şefia Senatului, pentru a nu decredibiliza şi mai... Kelemen Hunor, despre mandatul UDMR la consultările de la Cotroceni: Alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x