Antena Căutare

Parlamentul a aprobat în unanimitate solicitarea lui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă

Parlamentul a aprobat, joi, în unanimitate solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota.

Parlamentul a dezbătut şi a aprobat joi, solicitarea lui Klaus Iohannis cu privire la încuviinţarea stării de urgenţă pe teritoriul României.

Vicepreşedintele Senatului, Titus Corlăţean, a spus că au fost făcute mai multe recomandări şi propuneri care vor fi transmise după acest vot Preşedinţiei şi Guvernului. El recomandă Executivului să preia o parte din aceste solicitări, care vor ajuta la gestionarea crizei declanşate de pandemia de coronavirus.

Parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota. În unanimitate, senatorii şi deputaţii au aprobat solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă.

Sursa : news.ro

Parlamentul votează joi solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la încuviinţarea stării de urgenţă... Klaus Iohannis le cere românilor din diaspora să nu vină în țară de Paște: Ce rost are?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x