Antena Căutare

PDL-istii, instruiti cum sa il apere pe Basescu si cum sa vorbeasca la TV

Democrat-liberalii sunt instruiti cum anume sa il apere pe Traian Basescu in conflictul cu Moscova. In plus, membrii PDL mai primesc indicatii si cu privire la modul in care trebuie sa vorbeasca la televizor despre detronarea lui Vanghelie de la sefia PSD Bucuresti.

Roberta Anastase le cere reprezentantilor PDL sa taxeze lipsa de respect a reprezentantilor Ministerul rus de Externe, care a dezaprobat afirmatia sefului statului potrivit careia si el le-ar fi ordonat trupelor sa treaca Prutul pentru a ataca URSS-ul in 1941. In mesaj se vorbeste despre o pozitie unitara fata de reactia oficialilor rusi.

Democrat-liberali sunt instruiti sa spuna ca romanii nu trebuie sa isi mai plece capul in fata nimanui. Cu acest prilej, se lanseaza si un atac la adresa fostului presedinte Ion Iliescu, punandu-se in discutie relatia acestuia cu Moscova.

In mesajul trimis de Roberta Anastase se vorbeste si despre modul "abuziv" in care Marian Vanghelie a fost inlaturat de la sefia PSD Bucuresti.

Prim-vicepresedintele PDL nu a scapat de aceasta ocazie ca sa critice liderii opozitiei. Cel vizat este de aceasta data Victor Ponta, aducandu-se in discutie influenta pe care acesta o are asupra lui Crin Antonescu.

Celelalte directive de partid suna cam asa: nu exista tensiuni in relatia cu UDMR, regionalizarea nu a fost abandonata, inaugurarea celor doua statii de metrou este un succes al guvernului si majorarea pretului la gaze nu va afecta populatia.

PDL-istii beneficiaza si de un ghid TV care contine teme cu potential mediatic si subiecte de discutie care sa puna intr-o lumina pozitiva partidul, cum ar fi investitiile de la metrou.

Sursa: Antena3

Emotii pentru ministri: Incepe evaluarea in functie de absorbtia fondurilor UE... Emil Boc: In mandatul meu s-au realizat 54 km de autostrada. Pe vremea liberalilor rugineau foarfecele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x