Antena Căutare

PDL + PNTCD + Forta Civica = Alianta Romania Dreapta

Vasile Blaga (PDL), Mihai Razvan Ungureanu (Forta Civica) si Aurelian Pavelescu (PNTCD) au semnat, duminica, protocolul Aliantei Romania Dreapta, la sediul central al PDL, urmand ca documentul sa fie depus in cursul zilei la Biroul Electoral Central.

Liderii celor trei partide au precizat ca in perioada urmatoare se va finaliza platforma-program a aliantei, precum si programul de guvernare, astfel incat la sfarsitul lunii septembrie forurile decidente ale celor trei formatiuni sa parafeze si aceste documente.

Totodata, cei trei lideri de partide si-au exprimat convingerea ca noua alianta nu va avea probleme in a stabili candidatii pe listele comune pentru alegerile parlamentare, informeaza Antena 3.

Vineri, la Costinesti, presedintele PDL, Vasile Blaga, mentiona ca spera ca intr-un termen destul de scurt Mihail Neamtu sa reuseasca sa-si inregistreze formatiunea, Noua Republica. Partidul Noua Republica nu putea semna protocolul Aliantei Romania Dreapta din cauza faptului ca inregistrarea partidului la tribunal a fost contestata si nu mai era timp pentru rezolvarea acestei situatii, dupa cum a declarat, miercuri, liderul PNR, Mihail Neamtu. El preciza ca, pentru respectarea calendarului electoral, protocolul aliantei trebuie semnat pana luni.

Vasile Blaga (PDL), Mihai Razvan Ungureanu (ICCD), Mihail Neamtu (PNR), Aurelian Pavelescu (PNTCD) si Adrian Papahagi (FCD) au semnat recent un manifest politic comun, reprezentand un preambul la protocolul de formare a aliantei de centru-dreapta.

Daniel Constantin: Partidul Conservator are 21 de colegii eligibile si cateva neeligibile la parlamentare ... Numarul parlamentarilor ar putea creste cu peste 100...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x