Antena Căutare

PDL: Tara este la ananghie din cauza zapezii, Ponta cere de la caldurica alegeri anticipate

PDL il acuza dur pe Victor Ponta pentru ca da dovada de atitudine jignitoare si de cinism atunci cand cere demisia Guvernului si alegeri anticipate, desi tara este "la ananghie din cauza zapezii", conform unui comunicat citat de HotNews.

"Tara este la ananghie din cauza zapezii, Victor Ponta cere de la "caldurica" in mod obsesiv alegeri anticipate. In timp ce milioane de romani suporta consecintele unor conditii meteorologice extrem de nefavorabile, iar autoritatile fac eforturi foarte mari pentru a rezolva sutele de cazuri de inzapeziri sau de a salva vieti omenesti, Victor Ponta nu s-a putut abtine nici azi, cand principala problema este viscolul, sa nu ceara obsedant alegeri anticipate, respectiv demisia parlamentarilor. [...] titudinea liderului Aliantei Socialiste fiind jignitoare la adresa tuturor celor care azi noapte si chiar azi au inghetat blocati in trafic sau au ramas izolati in anumite zone ale tarii", apare scris in comunicatorul de presa.

Partidul aflat la guvernamant il critica pe Ponta pentru dorinta de a se "cocota la putere" si obsesiile sale politice, in conditiile in care romanii sunt aflati in dificultate din cauza caderilor masive de zapada.

"Avem convingerea ca romanii chiar nu vor sa auda, a mia oara, obsesiile politice ale lui Victor Ponta, in conditiile in care ei se intreaba cum vor ajunge la serviciu sau la cei dragi. Este o dovada de cinism sa stai pe margine, intr-un studio calduros, si sa promovezi solutii pentru a te cocota la putere, in timp ce toate institutiile statului sunt concentrate pentru ajutorarea efectiva si directa a romanilor aflati in dificultate din cauza caderilor masive de zapada", conform comunicatului.

Textul emis de partidul liberal face din nou trimitere la "pasiunile costisitoare" ale liderului PSD, dupa ce saptamana trecut Elena Udrea a declarat ca Ponta plateaste 40.000 de euro pentru o cursa de raliu la Monte Carlo. In schimb, pedelistii au cerut solidaritate din partea primarilor PSD.

"Consideram ca este timpul ca si presedintele Victor Ponta sa inteleaga ca politica responsabila se face abordand problemele concrete ale celor care te-au ales si nu de pe scaunul din dreapta al soferului masinii de raliu. PDL solicita USL ca macar in asemenea situatii sa dea dovada de solidaritate si sa isi puna primarii la munca in folosul comunitatilor si sa faca mai putina politica rupta de realitatile zilei", se mai arata in comunicat.

Foto:Intact Images

Cristian Preda: PDL va face "mutarea semnificativa" - premier independent cu guvern politic... Timisoara: Peste 2.000 de oameni, la un miting USL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x